KENGKAWAN

Wednesday, 27 July 2011

Room Service

♥♥♥




Kalau duduk hotel, perut lapar, tapi malas nak keluar...ape lagi...room service (eksyen aje kan...nyampah!)




giant hotdog & fries - rm26




club sandwich - rm26




room service menu



Order 2 set giant hotdog dan 1 set club sandwich, sebok ambik gambar punya pasal dapat makan sepotong kecik je sandwich...ingat nak sambung makan, tengok2 pinggan dah licin!!! Dia orang dah menghabiskan semua...huaaaaaa!!!


p/s : moral of the story => jgn sebok nak ambik gambar time makan...




♥♥♥



34 comments:

miloais said...

my doter sokmo marah kat iols
"mama ni nak makan ke.. nak tangkap gamba??? makan jer lahhh!"
hak hak hak

tu pasal blog iols - amat jarang gambo makanan ni!

nokkk.... moral of the story uols tu amat benar sekali!

lieynanilaz said...

sian...sian...haha...:)

Cheq Sue said...

kalau cheq sue kat umah ni...member akan tanya...
'cheq sue nak jual ke ni'
aishh aishh aishh

kakngah said...

aku segan lagi wey nak snap2 gamar makanan especially bila makan kat luar...
:P
pemalu la bebeno kekdahnyer....

kucingorengemok said...

kita sampai ni tak paham, apasal nama dia 'club'... *jap gi google*

^baju kurung^ said...

makn jela.. sandwich tu bkn bleh senyum pn kalo kte amik gamba, haha

Papa Mifz said...

salam kenal...

papa mifz pun segan bila nak ambik gmbr2 makanan....huhu

nuwairani ismail said...

kalo makan dulu, memang takleh nk amik gmbr jugak...hmm..mcm mane tu??

AI said...

miloais -

haha...anak2 kite lak sejak tahu mak nye ade blog, setiap kali makan ke, nampak ape2 ke, siap tanya - xnak ambik gambar ke?...haisshhh...

AI said...

lieynanilaz -

sedih tau...mcm piranha dia org makan sekejapan abis...

AI said...

Cheq Sue - sabar aje la kan...haisshh

AI said...

Ngah - aku pon kalo kat luar malu2 kucen gak nak amik gambo...hehe

AI said...

KOG - ye la, nape ek? sbb buat dgn roti gelap? hehe

AI said...

^baju kurung^ -

haha...gelakkan diri sendiri sbb kempunan x dpt mkn giant hotdog tu...

AI said...

Papa Mifz -

salam kenal jua (nti i follow!)

kite pon segan benor nye...tgk line clear cepat2 le snap!

AI said...

Nani - ye la kan...abis camne? amik gambar yg dah dimakan separuh...hehe

Ann Huda (Ate) said...

Konon-kononnya Blogger tegar mmg gigih amik gambor walau perut tgh lapor...sampai org lain menyampah... weiii nak amik gambor cepat lah, org nak makan. hehehe (ate lah tu)

AI said...

Ate - kehkehkeh...teman blom tegar lagi sbb selalu dah ngap baru teringat...haha

ILA HonEyBuNNy said...

hehe...kalau time maKan...ila xsempat dah nak ambil gambar...

sebab lapar sgt..terus makan..ahhaha

AI said...

ILA HonEyBuNNy - ye la...baik makan trus, nnti org lain makan abis...hahaha

ORLANDO AHMAD said...

jangan lupa baca doa nak makan

AI said...

Orlando - baik ustad...

bujal X said...

hu~~mahal~~

wahida said...

suami saya lak selalu tahan anak2 saya jgn mkn dulu sbb dia tau saya nak amek gambar dulu...hehe...

NM02 said...

mmm... ayah saya skang ni pun kalu order sampai, dia soh waiter tu pi anta kat meja saya dulu. sbb ape... utk amek gambar le... heheheh

AI said...

Bujal - hu~~mmg mahal, antor ke bilik le kekdah nyer...

AI said...

wahida - kehkehkeh...kesian anak2 kans...

AI said...

NM02 - sungguh memahami ayah tu...hehehe

Yani said...

sambil ambik gambo.. sambil masuk mulut ler.. kan sonang.. hahaha

AI said...

Yani - haha...ok ok...(jeles dgn gambar2 masakan yani)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

nampak sedappp..tapi rase cam agak mahal :P

AI said...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ -

- sedap kot sbb cepat je depa perabiskan
- atau pon sbb semua tgh kebulur! haha
- mmg mahal sbb hotdog tu nama je giant tp xle besau mane...

Ijan said...

mahal jugak tu harga makanan kat hotel. :)

AI said...

Ijan - mmg mahal kan, segala caj depa kena kan...