KENGKAWAN

Monday, 11 July 2011

Redeem La...Apa Lagi

.
Hasil redemption terkini yang baru dapat dari Bonuslink...







Multi cooker - huaaa camne la nak pakai nih...







Coffee Maker - yg ini pon nak kene study dulu camne nak guna...



Entah kan bende2 ni dok dalam kotak aje la nanti macam barang2 yang lain tu...huhuhu...

36 comments:

Cheq Sue said...

Al...kalau agak2 xmau guna ke tak reti guna ke meh pos ke cheq sue... ha ha ha

AI said...

Cheq Sue - bolehhhh...hehehe...

zonaku said...

yang first tu, kalau x nak, pos jer ke sini

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

multi cooker? wahhhhhhhh~ xpenah redeem bonuslink..sbb da xigt psword dia..pastu dia block terus..call operator utk mitak psword pun taleh.. :(

AI said...

zonaku - tau guna ke bende tu? hehe

Sunah Sakura said...

wahhhh~ banyaknyeee dapat!! belajar la akak~ mesti best kalo pandai guna..hehehe..

AI said...

~L.o.L.i.P.o.P~

- wahhh...rugi le xleh redeem...nti points expired...huaaa

miloais said...

kalo dah habis baca manual
uols maish tak paham dan tak tau nak guna
uols pos plak ke iols ye
tau lah iols camne nak guna pakai
ekekekeke!

AI said...

Sunah - hehe...nk kene blaja gak le ni...tapi brg2 letrik ni ade fobia sket la...huaaaa...

AI said...

miloais - wokeh wokeh...beresss...hehe

en_me said...

kalo barang dok dlm kotak, maksudnye barang2 redemption bonuslink tak mancongkam kanns.. ekeke

AI said...

en_me

dok dlm kotak sbb :-

- x tahu gune
- malas nk bukak kotak
- x ingat letak kat mane

hehehe...

nuwairani ismail said...

suke dpt bende2 mcmm tu...lagi suke kalau rajin digune...heheh....

Puan Al, ada award i bagi untuk u ni...nanti jangan lupa siapkan homeworknya sekali ye!

AI said...

Nani - hehe...kite pon suke dpt...tp x rajin gune...

award? homework? huaaaaa...

Chik Att said...

Hantaq mai sini ... nak try guna...

CA tak pernah tebus binuslink pun ...
cam na ya...

AI said...

CA - register online...redeem pon online...senang ...dari biar expired points tu, redeem je ape2...hehe

www.bonuslink.com

Ida,Japan said...

wahh..bestnyer AI, byknyer point bonuslink die, sampai dh bole redem..

AI said...

Ida - hehe...points bonuslink asben sbnr nye...AI la yg dok redeem kn...

アヌム ちゃん said...

best2..boleh redeem macam2..i likeeee..heee

Mama2Q said...

alamak tak ingat paswword dia, camne nak redeem..kalau gi kedai2 mana2 ada tak eh

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

waa..redeem jgn tak redeem.... :) :)

wahida said...

mesti banyak point bonus link ni....
cayalah...

Kakzakie said...

Kakak dah lama tak redeem bonus link. Tak nampak pun brochurenya lagi...

AI said...

アヌム ちゃん - cepat redeem seblm points expired...hehe

AI said...

Mama2Q - boleh tukar password kan...kalo kt shell, brg utk redeem limited. Buat online je, senang sangat.

AI said...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡

- hehe...seblm points expired, cepat redeem...

AI said...

wahida - asben gune mbf card, kite redeem points nye...hehe

AI said...

Kakzakie - kenape ye...agak nye dah opt utk e-brochure kot?

kak ina kl said...

juallah ada diskaun dengan orang lain yang berminat..sayang letak dalam setor

julietchun said...

wuuuuuuuuuu, bestnya. memang kena baca manual dulu sebelum guna barang ni, kang meletup plak :D

AI said...

kakinakl - hehe...malu le pulok nk jual...lagi pon...dia org nak pree jugak..hahaha

AI said...

julietchun - memang kene bace tu...nti lain jadi nyer...hehehe

DrSinga said...

sila jual on line barang-barang yang berkotak-kotak itu...

AI said...

DrSinga - yezz...bagus jugak cadangan tuh...

NM02 said...

mesti banyak point ni.. klu tidak takkan sampai leh tukar barang sikit punyer best ni...

AI said...

NM02 - itu le...asben nye gune mbf card...wife nye redeem point...hehe