KENGKAWAN

Monday, 18 July 2011

Cheese Tart

♥♥♥



Ini lah cheese tart buatan belian sendiri...haha...kalau buat sendiri x tau lah camne jadi nyer...












RM25.00 / 50 pcs


Ok lah kan harga tu...sesape yang rajin boleh lah buat sendiri yer...




♥♥♥





30 comments:

Ida,Japan said...

ida pun lum pernah cuba lagi buiat sendiri...bila entah la nk try, jadi ke idaknyer ..emmm sedapyer

AI said...

- kalo ida buat mesti jadi punye la...pakar masak kan...kan...

zonaku said...

wah,.... sedapnya........

miloais said...

kesukaan my kids
tapi iols tak reti buat
reti beli dan makan jahhh!~ ;P

Cheq Sue said...

nape tak pos ke sini sebekas...

kakngah said...

aku dah order.
tp tggu cukup bulan baru ngasa sebab adik aku yg tolong order kan.. kat lembah ni payah nak cari la.. bakery tanjung banyak egg tart jek. hanyir. dah 3 bulan aku ngidam cheese tart ni tau..:P

AI said...

zonaku - memang sedap tau...

AI said...

miloais - hehe...same le kite...

AI said...

Cheq Sue - mu buak sendiri le, mesti jadi punye...

AI said...

Ngah - ala sian nye...sempat lg seblm baby kuar kan...

wahida said...

tak kuasa nak buat sendiri, tah apa jadiknya...hehe..baik order jer, terus dpt mkn...haha!!

Kakzakie said...

Kita berilah sebahagian duit kita pada yg menjual Al.... Samping tu kita tak payah sibuk-sibuk di dapur. :)

en_me said...

sebijik lima poh sen.. uhuhu, mahalnyer makk

AI said...

wahida - betul sangat lah kan...beli lg senang...

AI said...

Kakzakie - betul sgt2...lebih2 lg pd yg x suke ke dapur...haha

AI said...

en_me - mahal ke...ade yg buat besar sikit je dr tu, dia jual rm2.50 satu..lg mahal...

NM02 said...

wallaweh!!!

ai pernah beli mcm tu gak

sama harga jugak

best kan... sayang nak makan

gadisBunga said...

boleh tahan murah....

nuwairani ismail said...

comel2 tart tu...sayang pulak nk makan...dah cari acuan kecik2 mcm tu...tapi tak jumpa...last skali bantai acuan egg tart...ambik, ko! GEDABAK LAGI!

Hantu Kak Limah said...

gua memang fail la kalo nk buat...huhuhuuhu...
nak membancuh tart tu pun dah menggigil tangan....
rasenye kalo cheese tart yg terbaik dari ladang boleh dapat kan kat cik ina do do cheng...harge mamng murah giler.......huhuhu....

Acik said...

aww .. ada aura raya di sini!

ORLANDO AHMAD said...

nak rasa sikit bleh?

AI said...

NM02 - amboii...dah beli sayang nk makan ye...

AI said...

GB - ok la kan harga nye...

AI said...

Nani - dah pandai buat sendiri kan...cari le acuan kecik...buat hantar sini...hehe

AI said...

HKL - hehehe...pernah cube ke...beli aje la lg senang kan kan...

AI said...

Acik - tapi tu bukan utk raya...dah abis kene ngappp...hehe

AI said...

Orlando - bolehhh...nak pos kemane?

^baju kurung^ said...

shedap.. cheese bluberry lg sdap. nyum3. tat telur pon dh lme xmkan.
ok dh tu hrga die. aritu beli singgit stu.kecik2 camni gak

AI said...

^baju kurung^ - wahhh singgit satu...mahal tu...