KENGKAWAN

Monday, 25 July 2011

Kenduri Di Istana Kuda Emas

♥♥♥




Semalam kene ikut asben pergi Istana Kuda Emas ade kenduri kawen. Mula tanya gak, kalo x ikut xpe? Kene ikut jugak...alahai...mane ade baju ala-ala mak datin, barang kemas, henbeg...





dlm mangkuk tu jelatah, patut nye taruk kacang, boleh ngap dulu...haha♥






dlm kotak tu ade brownies, sedap...rugi x cilok org laen punye...♥






♥ cenderahati dari pengantin...dlm nye ade choc chips ♥


Tu je gambar nye...aku malu2 kucingorengemok kucen nak ambik gambar sebab kiri kanan datok2 & datin2...



Lagi satu sempat ku snap, budak yang serve meja kite org...rajin kan dia, mesti sekolah lagi, tak sempat lak nak interview...hehe





Palace of The Golden Horses ♥










32 comments:

Cheq Sue said...

nak tanya dah tadi...istana kuda emas tu kat mana... kerabat mana yang nikah... sekali tipah tertipu daaaaa

zonaku said...

:)

dah dijemput.. makan saja la...

bujal X said...

gile ah~~tempat makan orang kaya~~

AI said...

Cheq Sue - hehe...kalo kat istana betol xde le merase pegi...sape lah hamba ini...hihi

AI said...

zonaku - kalo boleh gi pakai tshirt & jeans kan senang...haha (ade yg kene tahan kat luar pintu nnti)

AI said...

Bujal - ye lah kan...kite ikut aje...

Kakzakie said...

Kalau meja kita sama geng apa nak kesah Al... buat tak nampak je datuk/datin sebelah tu....

Sunah Sakura said...

perghhh~ mewahnyaaa~~

AI said...

Kakzakie - masalah nye kan...semeja dgn datuk/datin tu...huaaaaa...

AI said...

Sunah - untung kan pengantin tu, anak org kaya...kawen pulak dgn org putih!!!

NM02 said...

pernah menginap di sana dua kali, best best best...

AI said...

NM02 - hanimun ker...hehe

en_me said...

mak datinn tewww.. ekeke

miloais said...

best gi makan tempat2 hi-class gitu...

wahida said...

pernah mkn kat situ...opis lama buat dinner kat situ..mmg glam la dpt mkn kat sana, tapi food dia rasa biasa2 jer..pada saya lah... huhu...

AI said...

en_me - org lain mak datin, saya tidak...kehkehkeh

AI said...

miloais - tp kan yg ni kenduri, makan x brape best...hehe

AI said...

wahida - memang pon rase biasa2 je ...lain la kalo gi cafe dia gak nye

Ida,Japan said...

pernah dgr jer hotel ni....belum pernah masukkk...kira AI hebat la, dah dpt jejak ke sana...dgr glamer hotel palace ni...org besar2/kaya2 jer biasanya buat event kt sini

AI said...

Ida,Japan - xde le hebat mane, asben yg diinvite, teman kene ikut...hehe, byk kali dpt elak x ikut, yg ni kene ikut...huhu

Kunang-Kunang said...

Mula fikir, di mana Istana Kuda Emas.

Lepas tu, faham-faham.

Chik Att said...

uhuhhh bestnya ... bleh naik kuda emas tak ...

nuwairani ismail said...

hamboiiiiiiii! ini hotel tempat peraduan ratu elizabeth kalau datang mesia!!! wah!!! meriah, you!

ORLANDO AHMAD said...

tempat yg tak pernah gua bayang utk datang huhuhu

AI said...

Kunag2 - hehe...saje buat gempak sikit...

AI said...

CA - da nk balik baru nampak kuda emas nye...snap gambar kelabu...

AI said...

Nani - hmmm meriah ye...tapi makan nye x best pon...

AI said...

Orlando - boleh le buat kenduri ustad kat sini nanti...ye

Ann Huda (Ate) said...

Ate ni jakun sikit err banyak jugaklah jakunnya. Tak pandai gi makan kenduri tempat yang mewah-mewah atau di hotel. Kesiankan.

DrSinga said...

pukul berapa dapat makan??!!!

AI said...

Ann Huda (Ate)- ala bukannye best sgt pon...time muzik stop jap, bunyi sudu garfu kemain bising...haha

AI said...

DrSinga - haha...cam biasa jam 10 mlm br dpt makan.