KENGKAWAN

Monday, 1 August 2011

Ahlan Wasahlan Ya Ramadan

♥♥♥


Selamat menyambut Ramadan dan selamat berpuasa.
 






♥♥♥
 





40 comments:

NM02 said...

selamat menyambut ramadhan dan selamat menjalani ibadah puasa dengan penuh keimanan dan tanpa halangan. insyaAllah..

wahida said...

salam ramadhan sis...

semoga ramadhan kali ni lebih baik dari tahun2 sebelumnya...amin....

AI said...

NM02 & Wahida -

ameennn...

zonaku said...

:)

lieynanilaz said...

Al...Selamat menjalani ibadah puasa...:)

Hantu Kak Limah said...

aku try puase penuh taun ni...tu pun kalau pegnant..keh..keh..keh...

AI said...

zonaku - :) keep smiling k...

AI said...

lieynanilaz - same to you... :)

AI said...

HKL - sempat ke...ekeke

gadisBunga said...

salam ramadhan....dengan ucapan....cuti raya thaun ni berapa hari? hihihi~

Ann Huda (Ate) said...

Baca komen GB Ate tekawa besar...baru satu hari pose dah kena rancang cuti raya ek? Takut tiket bas, ketapi, kapalterbang semua abiz?

Selamat menjalani ibadah puasa sis.

AI said...

GB - salam ramadan kembali...cuti belum plan brape ari...hehe

AI said...

Ate - ade yg belom posa pon dah rancang cuti raya tau...

- selamat berpuasa buat Ate sekeluarga...

bujal X said...

salam ramadhan kak!

AI said...

Bujal - salam ramadan kembali buat bujal dan keluarga...

Kakzakie said...

Selamat berpuasa juga Al...

Papa Mifz said...

selamat berpuasa....:)

AI said...

Kakzakie - selamat berpuasa buat kakzakie sekeluarga...

AI said...

Papa Mifz - selamat berpuasa juga buat Papa Mifz & Mama Mifz...

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

selamat berbuka puasa..hehehe..

AI said...

~L.o.L.i.P.o.P~ -

puasa x ari ni? hehehe

nuwairani ismail said...

selamat menjalani ibadat puasa di bulan ramadhan...

kakngah said...

salam ramadhan al mubarak dari kakngah sekeluarga...

kakngah said...

salam ramadhan al mubarak dari kakngah sekeluarga...

Chik Att said...

selamat berpuasa ...

AI said...

Nani, Ngah, CA -

Selamat menyambut Ramadhan dan selamat berpuasa juga...

Ida,Japan said...

selamat berpuasa juga dari sini

AI said...

Ida,Japan - selamat berpuasa buat ida nun jauh di jepun...ok x puasa kat sana?

aleen aiden said...

slamat berpuasa!semoga ramdhan kali ni lebih baik dr yg sebelumnya. ^_^

ORLANDO AHMAD said...

eh, aleen aiden pon ade? keh3...

owh pasal kami sehati sejiwa maka gua nak ucap:

slamat berpuasa!semoga ramdhan kali ni lebih baik dr yg sebelumnya. ^_^

heheehehe

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Selamat menyambut ramadhan al-mubarak ....Selamat mengumpul saham untuk akhirat :) :)

en_me said...

salam ramadhan makk tewww.. ehehe

kak ina kl said...

salam ramadhan buat kamu sekeluarga..tak pernah order breakfast kat hotel..mahal weiii

AI said...

aleen aiden - selamat berpuasa juga buat aleen...

AI said...

Orlando -

x aci tiru aleen...

psst...awek kamu ker?

AI said...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ -

sama2 lah kite yer...

AI said...

en_me - salam ramadan juga buat en_me sekeluarga...

AI said...

kak ina kl - salam ramadan juga buat kakinakl...sekali sekali je oder..hehe

DrSinga said...

raya mana tahun ni?
:)

( baaru 2 1/2 hari posa ..daaah tanya raya..)

AI said...

DrSinga -

tahun ni raya melaka dulu...yeayy!!

(doc...baju raye dah siap? hehe)