KENGKAWAN

Tuesday, 14 June 2011

Kesian Dia

Sepasang mata itu nampak sayu


Tepat memandang aku


Sepertinya dia berkata...


' Tolong...tolong lepaskan saya...'


' Tak sanggup saya hidup begini...'


' Terkurung dalam sangkar emas buruk ni...'


!

!

!



kesian dia...kan kan...







...

34 comments:

Mutiara Bernilai said...

hik3,,

ingatkan sape td,,

teringin nak pegang tangan monyet,,

^___^

bujal X said...

monyet petik buah ke?

AI said...

Mutiara Bernilai - teringin nak pegang?...eeee..awww...geli u...

AI said...

En Bujal - monyet kat xtreme sport PD tu...depa kurung dia...sian kan...

Miss Ran said...

kesian die hehe
npe tak kuarkan dr sngkr


cik AL kalau boleh buang verify word ni...

erk knpe sedih lak? banyk cter sebenarnye..nga mencube tambah link cerpen=P

miloais said...

dikurung sbb apa???
iols tak suka tengok haiwan kena kurung camni...
kesian hoccay!

AI said...

Miss Ran -

- kesian sgt...nape dia dikurung gitu...

- verify word? ooo dkt komen tu ke...nti AI tgk...

AI said...

miloais - memang kesian...nampak muke dia cam sedey je...

dia org nak bela tapi kurung gitu...

julietchun said...

kita terkurung sejam dlm rumah pun dah lemas,rimas kan :P

AI said...

julietchun - betullah...mendera betol depa ni kan...

Sue said...

adussss...tegamak ye..buat gitu

AI said...

Sue - dgn manusia lagikan dia org buat, inikan monyet tu...

eppoo said...

comey nye! uhhuuhhu

AI said...

eppoo - baby lg tu...sian dia x dpt menyusu kankan...

gadisBunga said...

dia gigit org tak?

zonaku said...

pesal dia dikurung?
kadang2 sebab dia mengganas dan serang or gigit orang

nuwairani ismail said...

boleh tak kite nk ckp, beruk ni nmpk comel la!

JARI YANG TERBARAI said...

alahai comel nyeerrr... tergoda gua

AI said...

GB - kalo x kaco dia, dia x gigit kot...

DrSinga said...

kera tu..
garang..

dia geget kang!!

AI said...

zonaku - yg tu bahaya...byk kes juga kene gigit monyet ni kan...

AI said...

Nani - boley je...hahahaha

AI said...

Jari Yg Terbarai - amboiii sampai tergoda ek...hehehe

AI said...

DrSinga - doc...mane lagi garang monyet dgn singa...hehehe...

Mawar Berduri said...

kihkihkih.. comeyyyyyy..... cute mata dia..

mari-mari, saya lepaskan kamu.. lepas saya lepaskan kamu, pergi panjat pokok kelapa untuk saya..

Hantu Kak Limah said...

patut carikan die pasangan.....mesti x der jeritan lagi pas ni...hehehhehehhehhhehehe..........

AI said...

Mawar Berduri - jgn lepas dilepaskan dia gigit pulak...huaaaa...

AI said...

Hantu Kak Limah - nanti x muat sangkar tu utk dia anak beranak...hahaha

Mawar Berduri said...

kahkahkah.. kalau macam tu, awak jew la lepaskan.. awak suruh dia ambik kelapa utk saya okay... :)

AI said...

Mawar Berduri - camne nk lepaskan...awww...i geli u...hahaha

^baju kurung^ said...

kesian.. tp kalo lepas dia kejar orang tak ni

AI said...

baju kurung - kalo kejar pon dia nak ajak memain je kot...hehehe

Mawar Berduri said...

hahaha.. u geli.. i lagi geli u.. tu sebab i suruh u.. kehkehkeh..

AI said...

Mawar Berduri - hehehe...same2 penggeli ye...