KENGKAWAN

Wednesday, 8 June 2011

I Will Miss U





I will miss u...my blog...




Nak gi jenjalan nih...bodben xde...




Nantikan kepulangan ku...huhu






.


.


.

23 comments:

miloais said...

take care
have safe journey hoccay!

Syahiddmilikku said...

arab cakap "tariq salamah" selamat jalan.

balik kampung ke?

julietchun said...

selamat pegi selamat kembali :P

bujal X said...

hoih~~cuti jenjalan kah?

DrSinga said...

coti kah???

hanimun kah ???

AI said...

- sementara tunggu dia org bersiap (lambatnyerrr)...sempat jengah blog lagi tu...hehe

- miloais - tq...same to u...

- Syahidd - wahh bole blaja bahsa arab ni...

- julietchun - tq tq tq...

- bujal X - ye coti jenjalan...dekat je...

- DrSinga - coti la doc...hanimun? haha dgn askar2 ni ha

kak ina kl (1) said...

nak pegi mana dengan askar hari ni..jap lagi nak bersilat kat dapur

Sunah Mohammad said...

da jalan lom ni? sempat komen kat blog lagi... hehehe

chichi said...

pegi mana tu...

wahida said...

nak jln ke mana? mesti best ni...

take care!!

kakngah said...

live blogging tru enpon beb!
beberapa sen jek pun...

JARI YANG TERBARAI said...

nak ikot nak ikot....

szar said...

????

AI said...

- kak ina kl - pegi PD je..haha..wahhh rajin nyer nk bersilat kt dapur tu..mesti sedap tu..

- Sunah - hehe...masa tu lom jln lg...ni da blk...

- chichi - gi PD je pun...hehehe

- wahida - gi PD, Thistle - 3D2N..hehe baru blk..

- ngah - ye ke murah..tp fon x canggih lak..hehe

- jari yg terbarai - jom..jom..tp dah balik la..

- szar - nape ????..heran sungguh ye..gi PD le..

Mutiara Bernilai said...

babai,,cepat2 update ye!

AI said...

Mutiara Bernilai - tq follow

- xde idea lak nk update...hehe

luahfikiran said...

SALAM,
TERUSKAN APA YANG DIHAJATI ! SESUDAH ITU, KEMBALI DGN N3 BARU

Mama2Q said...

salam..hi...cantik la blog n the pic...thanks for visiting me..

Sue said...

dah balik lom nih????

Mama2Q said...

owh baru perasan, AI dah follow saya sblm ni kan, tp sblm ni tak boleh nak trace Ai semula, sbb bila kita klik kat follower tu, takde link ke blog AI, kena ubah setting ckit tu..sbb org tak boleh trace Ai balik...bila Ai ada komen, baru berjaya jumpa blog ni...

AI said...

Mama2Q - ooo nti cek blk setting tu...baru blaja ber blog...hehehe

Sue - da blk dah...tp x update sbb xde idea...hehehe

nuwairani ismail said...

dah kembali pon...heheh...

Mawar Berduri said...

kehkeh.. nampaknya sudah boleh jalan-jalan da kan.. hai.. kalau nak berjalan, mari saya temankan.. :p