KENGKAWAN

Tuesday, 24 May 2011

Hehehe...malu la...

Hehe...nak tau kenapa i jadi malu tetibe nih...i got my 1st follower...
Dr Singa!!! ...(tapi sebenar nya suke suke suke!!!)...

Doc...jgn gelakkan blog i yg tah ape2 ni ek...hehe

4 comments:

AI said...

mekasih gak pd yani sbb jd follower...hehehe...malu lagi...

DrSinga said...

:)
pssst...
kenapa tak letak link bila awak mengomen.. ( macam kat komen awak kat blog saya tu..)
baaarulah orang boleh klik ke blog awak..

DrSinga said...

:)

orang yang first ngomen kat blog saya pernah kata ' nice blog..'
sampai sekarang saya berkawan baik di alam maya dengan dia..


btw..
memang nice blog this one..
senang baca..
tak meleret2..
'menangkap' perhatian..

kipidap Beb!!
:)

AI said...

ooo...nanti ku godeh2 lagi utk letak link tu...hehe

kembang pulak bile dr kate 'nice blog'... :)