KENGKAWAN

Tuesday, 4 October 2011

Friday, 23 September 2011

Gelagat 'Balita'

♥♥♥




Semalam baru belajar perkataan 'balita' dari KOG. Teringat kat sorang 'balita' yg jumpe masa gi beraya ari tu. Anak sape la tu...







Sepanjang kami kat situ memang dia x duduk diam...sampai bawah kerusi pon dia masuk dan x pulak terantuk kepala dia tu...dah biasa lah tu, memang rumah dia pon...





♥♥♥

Thursday, 22 September 2011

Tak Kesian Ke

☺☺☺




Kesian tak? x kesian pon...geli ade lah...





* bukan snap sendiri sbb kite geliiiiiii...





☺☺☺






Wednesday, 21 September 2011

Apa Yang Istimewa Nya

♥♥♥



Gambar kedua-dua bunga ni diambil masa lalu di satu kawasan perumahan tanpa pengetahuan tuan rumah...x pe kan...ooo tuan bunga mintak halal yer...



Tapi nape sampai nak masuk blog...sebab...





* unik nya bunga ni...masa putik warna putih...bile kembang jadi warna merah...magic kan






* yg ni pulak...sekali pandang cam orkid plastik...pandang lagi...ehhh betul punye lah...



p/s - seblm ade blog dan hp ade camera, x pernah pon kesah pasal bunge ke, serangga ke...tetibe lak sekarang jadi cenggini...hehehe...dan ade plk nk bawak kite gi chiang mai utk amik gambo bunge...hahaha...tunggu aje la, kalo jadi boleh gelak guling2...kalo x jadi...tunggu je aku asik menjeling...kahkahkah...




♥♥♥




    


Tuesday, 20 September 2011

Bukan Open House

☻☻☻



Jom makan sate...tapi bukan kat open house...ini kat kedai...









* yg ni sate perut...tapi potong arrr...terasa sgt kelembuan nyer!!!



Serik dah nak order sate perut...rase cam nak terkeluar isi perut masa tu...



☻☻☻